top of page

INSIGHTS DISCOVERY FULL CIRCLE
- FÅ FEEDBACK FRA DINE TEAMMEDLEMMER OG STYRK DIT LEDERSKAB

Insights Discovery Full Circle

Er du en god leder? Er du en god kollega? Respekterer dit team dig, for den du er?

Tillid mellem team-medlemmerne i dit team eller mellem dig som leder og dit team, giver dig en solid base, at opbygge fremtidig succes på. Det op til dig, at få opbygget tilliden til hinanden og til dig som leder. Har du lyst til at styrke dit team og dit lederskab? Har du lyst til at forstå hvordan du påvirker team-medlemmerne, og ikke mindst hvordan du udvikler dig som leder.

Insights Discovery® Full Circle er et værktøj, der fra alle vinkler beskriver og analyserer den enkeltes adfærd i et team. Full Circle skaber et tillidsfuldt rum, hvor teamet kan blomstre og præstere det maksimale.

 

Måske vil du høre nogle ting, du ikke kan lide, og du vil også høre nogle ting, som du godt kan lide i den feedback, som du får fra dine medarbejdere. Den nye indsigt vil hjælpe dig til, at udvikle dit team og/eller dine lederkompetencer. Kort om Full Circle:

  • Løfter din selvforståelse

  • Giver dig et nyt indblik i hvordan andre opfatter dig

  • Skaber en positiv basis for diskussion om personlig udvikling og teamudvikling.

Du kan også vælge at gennemføre Full Circle for alle i dit team.

Lige nu kører vi med et godt tilbud på Full Circle profil og 1:1 tilbagemelding.

Er du nysgerrig så ring på 60820862 for en uforpligtigende snak.

Insights Discovery Full Circle tager skridtet videre end Insights Discovery. Den giver dig mulighed for at finde ud af, hvordan andre opfatter dine præferencer og adfærdsmønstre. Når du har udfyldt den almindelige Insights Discovery profil, udvælger du din feedbackgruppe, som udfylder en kort Insights Discovery Full Circle-evaluator om dig. Det kan være dine kollegaer, din chef, dine medarbejdere eller andre du samarbejder med.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page