top of page

REFERENCER

Vi har mange forskellige kunder. Store som små, offentlige og private virksomheder. Fælles for dem alle er, at de skal være fuldt tilfredse med udbyttet af et forløb eller workshop hos Lena Munk Consult. 
Her finder du et udvalg af vores kunder og deres tilbagemeldinger

Nykredit

Henrik Lund, Vicedirektør

Fårehyrdningen var en anderledes og udfordrende teambuilding aktivitet, der tydeliggjorde, hvor vigtigt det er at samarbejde i teams, at kommunikere og turde tage lederskab.

 

Efter fårehyrdningen arbejdede vi videre med teamudviklingen i form af to halvdags-workshops med Lena som proceskonsulent. Alt i alt et meget givtigt forløb med udfordrende, kreative og alternative øvelser, hvor vi har lært hinanden bedre at kende og har fået styrket sammenholdet i afdelingen. Jeg kan på det varmeste anbefale Lena Munk, som også på effektiv vis har introduceret os til Insights Discovery og hjulpet os med at få værktøjet effektivt i spil i hverdagen.

Majbritt Ravn Hufeldt, Manager

Skønt at være sammen som team en hel dag i så dejlige omgivelser – god kombination af teori og praktiske øvelser ude i naturen sammen med fårene og lære nyt om os som team.

 

Vi blev bl.a. opmærksomme på, hvad der sker med os som gruppe, når vi kommer under pres.

 

En medarbejder, der har arbejdet på Novo Nordisk i 10 år sagde, at det var en af de mest effektive teamdage, hun nogensinde har været med til.

fof-logo.jpg

FOF, Sekretariatet

Tine Sahlgren, Souschef

Udviklingsforløb med personprofiler:  I en situation med flere nye medarbejdere og pres på organisationen pga. implementeringen af et nyt IT-system var der behov for at lære hinanden bedre at kende på tværs i sekretariatet.

 

Vi har tidligere arbejdet sammen med Lena Munk Consult, og jeg valgte derfor at bede Lena om at introducere os for personprofilen Insights Discovery®. Vi fik alle 12 lavet en individuel profil og Lena tog os sikkert gennem tre workshops, hvor vi arbejdede med at styrke kommunikation og samarbejde med Insights som det bærende værktøj.

 

Insights har givet os en god opmærksomhed på vores forskelligheder, og hvordan vi bringer dem aktivt i spil. En større forståelse for hinanden har givet færre misforståelser og udviklingsforløbet med Insights har styrket os som et team, der sammen skaber bedre løsninger.

Novo Nordisk

3B Boligforeningen

Ulla Smitt Vanges, Boligsocial Konsulent

Til en heldags-workshop med fokus på roller og kompetencer i teamet, har jeg haft fornøjelsen af at opleve Lena Munk som proceskonsulent

 

Lena opbygger en tryg og behagelig atmosfære, så deltagerne åbner op, og alle får nye vinkler på tingene. Lena har modet til at komme tæt på, men aldrig over deltagernes grænser.

 

Efter sådan en workshop har teamet lært hinanden at kende på en ny måde, og alle gik derfra med energy og en fornyet lyst til at arbejde som team.

Furesø Kommune

Gia Hald Pedersen Uddberg,
Leder Børnehuset Birkhøj

Lena Munk og 60 får på Grantoftegaard, har i trygge og sjove rammer givet os en helt anden bevidsthed om vores samarbejde og kommunikation.

 

Det var spændende og udfordrende at prøve at hyrde får. Vi lærte meget af øvelserne og de redskaber vi fik under fårehyrdningen. Den efterfølgende fælles refleksion i mødelokalet gav os nye indsigter, som vi nu hver dag omsætter i ændret adfærd. Vi er fx meget opmærksomme på at stoppe op og sikre, at alle - på samme måde - har forstået det aftalte. 

Novo Nordisk

Iben Salina, Manager og Maria Tonsgaard, Manager

Med mange nye medarbejdere og ny teamstruktur valgte vi at bringe vores to teams sammen omkring opgaven med at styre og flytte rundt på 50 livlige får hos Lena Munk.

 

Lena Munk navigerede os kvalificeret gennem sjove og udfordrende opgaver med fårene. Den fælles refleksion på fårefolden mellem øvelserne - og senere i mødelokalet - gav os nye perspektiver på vores samarbejde.

 

En lærerig dag med fokus på et fælles billede af hvad vi gør, og hvordan gør vi det, når vi præsterer bedst. Oplevelsen gav også nye og anderledes måder at tale om samarbejde og udfordringer på.  

Novo Nordisk

Mattias Krogh-Møller, Senior Manager

Mit team og jeg har tilbragt en halv dag sammen med Lena Munk med fokus på det personlige nærvær som forudsætning for det gode samarbejde.

Lena leverede en indholdsrig og godt forberedt workshop skræddersyet netop til vores behov. Gennem praktiske øvelser blev vi alle mere bevidste om betydningen af at skærpe opmærksomheden, og vi fik nyttige værktøjer med hjem.

 

Lena ledte os gennem forløbet på en behagelig måde med stor respekt for, at den skulle skabe variation til resten af teamdagen, hvilket var vigtigt for mig.

Hillerod Kommune.jpg

Hillerød Kommune

Emilie Just Nielsen

Jeg vil klart anbefale Lena Munk Consult til andre virksomheder, der ønsker at styrke og udvikle deres team.

 

Alle var begejstrede over hvordan Lena og fårene på Grantoftegaard sikrede os  en meget praktisk tilgang til at blive klogere på vores samarbejde.

 

Fårene gav os en ægte og umiddelbar respons på vores samarbejde. Det var sjovt, lærerigt og meget håndgribeligt.

Vejle Sygehus

Lone Karcz, afdelingssygeplejerske

Med hjælp fra 50 snarrådige får og tre meget kompetente konsulenter, havde vi  en super god personaledag, som både var sjov og lærerig.Vi blev klogere på, hvordan vi sikrer hinandens gode arbejdsmiljø.

Inden dagen var Lena meget opsøgende ift. at forstå os som personalegruppe, så konsulenternes bidrag, indslag og pointer  blev meget praksis-nære.

Dagen startede, så snart bussen rullede ud fra Vejle Sygehus. De udleverede ark fra Lena, med spørgsmål skabte god dialog om vores arbejdsmiljø og sporrede os ind på dagens indhold. Køreturen hjem fra Ballerup var præget af grin og god snak.

 

Køreturen mellem Vejle og Ballerup var det hele værd. Vi tog fra Grantoftegaard med en fælles følelse af, at have fundet nøglen til det, der gør os gode som gruppe, og hvad vi kan rette vores fokus på for at blive endnu bedre sammen.

Gentofte Kommune

Ulla Clausen, Kulturskoleleder

Mange tak for en super god og lærerig oplevelse med fårene og dig. Jeg synes, det er et virkelig godt koncept, du har udviklet.

 

Fårenes umiddelbare og ukomplicerede respons giver nogle tydelige pointer i samarbejdets kunst; der er kontant afregning fra fårene, både hvis samarbejdet fungerer, og når det ikke gør.

 

Det oplever jeg giver en læring, som rollespil eller andre samarbejdsudviklingsaktiviteter slet ikke kan måle sig med.

Medicinal

Novo Nordisk A/S

Coloplast A/S

Ambu A/S

NNE

Larix (CRO)

Xellia Pharmaceutical Aps

Ferrosan A/S

Leo Pharma

 

Stat, region og kommune

Ballerup Kommune

Furesø Kommune

Københavns Kommune

Hillerød Kommune

Egedal Kommune (MED udvalg)

Gladsaxe Kommune

Albertslund Kommune

Rigspolitiet

Miljøstyrelsen

Domstolsstyrelsen

Danmarks Statistik

Danske Regioner

Bispebjerg Hospital

Vejle Sygehus

Statens Seruminstitut

Industri

FLSmidth A/S

Mærsk A/S

NKT Photonics A/S

Esti Chem A/S

De Forenede Dampvaskerier

Elite Miljø A/S

Finans

Nordea

Nykredit

SEB Pension

AP Pension

Lærerstandens Brandforsikring

Magistrenes A-kasse

ASE A-kasse

KMD A/S

SDC A/S

Uddannelsesinstitutioner

Niels Bohr Instituttet

Copenhagen Business School (CBS)

NEXT Uddannelse København

Skoler og institutioner

Guldlæblet, Roskilde

Usserød Have (privat daginstitution)

Børnehuset Hindbærvangen

Børnefortællingen (Klyngeledergruppe)

Lilleskole i Vanløse

Socialpsykiatrisk Center - Åstedet

Sportsklubber

Akademisk Boldklub (AB)

Københavns Håndbold A/S

Andet

FOSS

Haveselskabet

Boligselskabet 3B

Din TANDLÆGE, Søborg

Folkeligt Oplysnings Forbund (FOF)

Rejseplanen A/S

Workz A/S (konsulenthus)

Oticon

Cowi A/S

Danske Spil A/S

Dong Energy A/S

Horten Advokatpartnerskab

DFDS

HK Forbundet

Svendebjerggård (social virksomhed)

Birken (privat fritidshjem)

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page