top of page

Brug for hjælp fra en organisationskonsulent?

Lena Munk er en erfaren organisations- og ledelseskonsulent med solid praktisk erfaring som leder og en stærk teoretisk baggrund indenfor udvikling af teams og organisationer.

Som organisationskonsulent hjælper jeg ledere og medarbejdere på private og offentlige arbejdspladser med at styrke relationer, trivsel, godt samarbejde og effektive arbejdsprocesser og forandringsprocesser. Måske er det gået skævt med samarbejde, tillid, trivsel eller andet? Måske ønsker I bare at blive endnu bedre sammen?

Gennem skræddersyede forløb og workshops faciliterer jeg, at I sammen skaber nye handlemuligheder og dermed bedre samarbejde og større effektivitet.

Jeg er en erfaren organisationskonsulent med masser af praktisk erfaring og en baggrund fra psykodynamisk, systemisk og anerkendende teori og metode. I vil opleve, at jeg bruger engagerende og aktive metoder, der involverer alle, så forskellige perspektiver og gode idéer bliver bragt konstruktivt i spil. Ved behov har jeg en eller flere kollegaer med på opgaven. 

Se eksempler nedenfor på temaer vi som organisationskonsulenter kan hjælpe jer med.

Sådan kommer vi i gang:

  • Vi holder et uforpligtigende møde, hvor jeg hører om jeres ønsker, behov og idéer - hvor vil I gerne hen, hvad vil I opnå?

  • Hvis relevant taler jeg med flere involverede for at få et billede af hvordan organisationens tilstand opleves lige nu.

  • Jeg udarbejder et forslag til proces og budget.

  • Vi mødes igen og jeg tilretter hvis, der er behov for det.

  • Vi går i gang og mødes en eller flere gange for at blive klogere på, hvad der er på spil og definere og implementere løsninger

  • Til sidst hjælper jeg med at definere, hvordan I holder fast i den gode udvikling.

Ring på telefon 60820862 og lad os tage en uforpligtigende snak om der er basis for et samarbejde eller udfyld kontaktformular fra linket nedenfor, og jeg kontakter dig.

Eksempler på temaer vi som organisations
konsulenter kan hjælpe jer med

01

jeres særlige tema

Alle grupper, teams og organisationer er forskellige. Derfor opstår der udfordringer, der er helt unikke for jer. Det finder vi sammen en proces for at tage hånd om.

03

at gå i samme retning

For at alle arbejder i den samme retning, er det vigtigt, at I har en fælles forståelse af, hvad det er I vil opnå, og hvordan I vil gøre det. Denne indsigt kan jeg bidrage til. Måske har i brug for at formulere vision, mission og værdier? Eller måske er der noget andet, I har brug for at have en dialog om? Det afklarer vi sammen.

05

stress

Hvad er stress og hvordan forebygger I det? Og hvad hvis I allerede har kollegaer og medarbejdere, der er stresset? Jeg hjælper med at finde årsager og løsninger. Hvad I konkret kan gøre for at forebygge stress, varierer helt ned på individ- og gruppeniveau fordi udfordringerne er forskellige. Vi finder sammen den model, der passer til jer. 

07

konflikter og kulturarbejde

Uenigheder er en naturlig del af det at arbejde sammen. Når uenigheder kan diskuteres i det åbne skaber I ny udvikling og rusker op i gamle måder at gøre tingene på. Det forudsætter, at arbejdspladsen har en åben kultur og tillid, der gør I er trygge til at tale om uenigheder og gå ind i konflikter på en konstruktiv måde. Det handler meget om kultur og tillid. Jeg hjælper med processer, der styrker den ønskede kultur og øger tilliden. Jeg holder også kurser i konflikthåndtering.

02

samarbejde og kommunikation

Et godt samarbejde kommer ikke af sig selv.  Jeg kan bl.a. hjælpe jer med at udvikle strukturer og relationelle kompetencer, der styrker kommunikation og samarbejde.

04

fokus på arbejdsopgaven

Som leder eller medarbejdere skal du hver dag træffe beslutninger, der relaterer sig til forståelsen af, hvilken opgave der skal løses. Når vi ikke har klare opgaver og roller, mister vi fokus på den arbejdsopgave vi skal løse. I stedet bruger vi energi på dårlige relationer, manglende tillid og uendelige diskussioner. Jeg hjælper jer med at få fokus tilbage på den bedst mulige opgaveløsning og arbejdsglæde.

06

effektive processer

Når standarder og processer fungerer optimalt, løser I jeres opgaver effektivt.  I øger både kvalitet og arbejdsglæde. I alle organisationer opstår forandringer, der kræver, at også standarder og processer udvikler sig. Måske har I brug for at justere på arbejdsgange eller måse bare inspiration til effektiv træning af medarbejdere? Med min viden om LEAN, træning og etablering af standardprocedurer, hjælper jeg med det.

08

styrk relationerne

I er afhængige af hinanden i jeres opgaveløsning, men det virker nogle gange som, der ikke er en fælles forståelse af afhængighederne. Der bliver måske spildt tid på at vente på nødvendig information eller der opstår misforståelser. Hvis I genkender at det er ”de andres skyld”, så har I brug for at styrke jeres relationer og den fælles forståelse af de indbyggede afhængigheder og prioriteter. 

Lena opbygger en tryg og behagelig atmosfære, så deltagerne åbner op, og alle får nye vinkler på tingene. Lena har modet til at komme tæt på, men aldrig over deltagernes grænser.

Ulla Smitt Vanges, Boligsocial Konsulent, 3B Boligforeningen

bottom of page