top of page
Teamkultur Lena Munk Consult

TEAM CULTURE - EFFEKTIV TEAMUDVIKLING

Er dit team klar til at skifte til et højere gear? 

Et team der består af dygtige personer, er ikke en garanti for det bedste resultat. Den specifikke teamkultur teamet skaber sammen, har stor betydning for om teamet arbejder effektivt sammen.

TeamCulture Lena Munk Consult
Teamkultur Lena Munk Consult
Hvilken teamkultur lever i dit team lige nu - og er det den rigtige til opgaven?
Brug for hjælp til at udvikle jeres kultur?

Eller ring på tlf. 60820862 og tal med Lena Munk om hvordan vi kan hjælpe dig og dit team med at udvikle en teamkultur, der støtter op om effektivt samarbejde.

Team Culture™ - et teamudviklingsværktøj hos Lena Munk Consult

 

Hvilken teamkultur lever i dit team lige nu?

Støtter eller hæmmer kulturen jeres præstationer? Fungerer jeres teamkultur som en løftestang for optimale resultater? Team Culture™ er et redskab, du bruger til at styrke din ledelse og få dit team til at skabe endnu bedre resultater, mere videndeling og arbejdsglæde. Team Culture™ er en unik metode til at forstå og udvikle kulturen i dit team. Den bygger på relevante teorier og solid viden fra mange typer af teams.

 

Den usynlige kultur

Teamkulturen er ofte ubevidst og usynlig. Team Culture™ er et effektivt værktøj til at identificere den kultur, I har i teamet lige nu.

 

Team Culture™ er baseret på en model med fire teamkulturer, og værktøjet hjælper jer til at analysere og tale om, hvorvidt den aktuelle teamkultur passer til netop de opgaver, I løser sammen i jeres team. I bliver også mere afklarede om hvilket niveau af teamsamarbejde, der er mest effektivt for jer. Alle slags teams har udbytte af værktøjet – små og store, ad hoc og faste – og interne og tværgående teams. Vi tilbyder at gennemføre Team Culture™ på både dansk og engelsk. 

 

Team Culture™ beskriver fire kulturer

Forskellige teamkulturer kan noget forskelligt. En teamkultur er fx egnet til, når I løser selvstændige opgaver, mens en anden er nødvendig, når I skal skabe udvikling og innovation. Team Culture™ er et udviklingsværktøj som giver jer:

 

  • Et realitetstjek af jeres aktuelle kultur

  • Nye samtaler om jeres samarbejdsformer

  • Redskaber så I kan udvikle jeres kultur på en professionel måde, hvor kulturen understøtter jeres mål.

 

Team Culture™ workshoppen er engagerende, effektiv og underholdende

Workshoppen bliver faciliteret af en erfaren ledelseskonsulent. Vi starter med at identificere jeres teamkultur. Vi taler om jeres måde at kommunikere, at prioritere, at håndtere uenigheder, at lytte, at få nye ideer, at give feedback og andre aspekter af jeres daglige arbejdskultur.

Når vi sammen har fastslået hvilke teamkulturer, der aktuelt præger jeres team, tager vi en dialog om, hvorvidt den fremmer eller hæmmer jeres resultater. Og sammen finder vi ud af, hvordan I konkret vil handle på jeres nye indsigt.

Workshoppen giver jer et fælles billede og en konkret plan for, hvilke nye kulturtræk I vil udvikle, der bedst støtter op om jeres opgaveløsning.

 

Pris

21.000 kr. ekskl. moms for en 5-timers workshop. Prisen er inkl. en planlægningsmøde og et opfølgende møde med leder eller anden ansvarlig for processen.

Vil du vide mere eller aftale en workshop,så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page