top of page

TEAM CULTURE - EFFEKTIV TEAMUDVIKLING

Er dit team klar til at skifte til et højere gear? 

Et team der består af dygtige personer, er ikke en garanti for det bedste resultat. Den specifikke teamkultur teamet sammen skaber, har stor betydning for om teamet arbejder effektivt sammen.
Team Culture Lena Munk Consult

Team Culture™ - et teamudviklingsværktøj hos Lena Munk Consult

 

Hvilken teamkultur lever i dit team lige nu?

Støtter eller hæmmer kulturen jeres præstationer? Fungerer jeres teamkultur som en løftestang for optimale resultater? Team Culture™ er et redskab, du bruger til at styrke din ledelse og få dit team til at skabe endnu bedre resultater, mere videndeling og arbejdsglæde. Den unikke Team Culture™ test bygger på relevante teorier og solid viden fra mange typer af teams.

 

Den usynlige kultur

Teamkulturen er ofte ubevidst og usynlig. Team Culture™ er et effektivt værktøj til at identificere den kultur I har i teamet lige nu.

 

Team Culture™ er baseret på en model med 4 teamkulturer og værktøjet hjælper jer til at analysere og tale om hvorvidt den aktuelle teamkultur passer til netop de opgaver i løser sammen i jeres team. I bliver også mere afklarede om hvilket niveau af teamsamarbejde, der er mest effektivt for jer. Alle slags teams har udbytte af værktøjet – små og store, ad hoc og faste – og interne og tværgående teams. Vi tilbyder at gennemføre Team Culture™ på både dansk og engelsk. 

 

Team Culture™ beskriver fire kulturer

Forskellige teamkulturer kan noget forskelligt. En teamkultur er fx egnet til, når I løser selvstændige opgaver, mens en anden er nødvendig, når I skal skabe udvikling og innovation. Team Culture™ er et udviklingsværktøj som giver jer:

  • Et realitetstjek af jeres aktuelle kultur

  • Nye samtaler om jeres samarbejdsformer

  • Redskaber så I kan udvikle jeres kultur på en professionel måde

Team Culture™ er en hel pakke

I besvarer hver en onlinetest på under 10 minutter. Efterfølgende holder I en workshop, der bliver faciliteret af en erfaren ledelseskonsulent. Her drøfter I jeres testresultat og hvordan I konkret vil handle på jeres nye indsigt. Online-testens 30 spørgsmål handler om jeres måde at kommunikere, at prioritere, at håndtere uenigheder, at lytte, at få nye ideer, at give feedback og andre aspekter af jeres daglige arbejdskultur.

Testresultatet viser hvilke teamkulturer, der aktuelt præger jeres team. Spørgsmålet er, om den aktuelle teamkultur fremmer eller hæmmer jeres resultater?

Som en del af workshoppen beslutter I, hvilke nye kulturtræk I vil udvikle for at skabe bedre resultater.

 

Pris

19.500 kr. ekskl. moms (online test og fire timers workshop). 

Vil du vide mere eller aftale en workshop,så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page