INSIGHTS DISCOVERY®
- ET UNIKT INDBLIK I SAMSPILLET I DIT TEAM

Forstå dig selv og dine kollegaer

Insights Discovery® giver et unikt indblik i samspillet mellem medlemmerne i dit team. Insights er en enkel og tilgængelig model, der er sjov og effektiv at arbejde med. I bliver klogere på jer selv og hinanden og skaber stærke og effektive relationer.

Enkel model med fire farver

Insights er meget enkel at arbejde med og består af fire farveenergier: SolGul, HavBlå, IldRød og SkovGrøn farvenergi. Samtidig får hele teamet en individuel personprofil på mere end 20 sider, der beskriver den enkeltes sandsynlige styrker og udviklingsområder, blinde pletter, kommunikationsstil og betydning for teamet. Rapporten er baseret på profiltagerens egne svar i form af et elektronisk spørgeskema.

Herudover får I et teamhjul, hvor alle er placeret i en af otte hovedtyper, så I kan se hvordan I supplerer hinanden. Med anerkendelse og respekt for forskellighederne får I de optimale arbejdsbetingelser.

Tak for en inspirerende Insights Discovery® workshop. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra medarbejderne. Du var god til at facilitere processen, og leverede en god blanding af lærerigt indhold, gensidig anerkendelse af hinanden og hyggeligt samvær.  Anne Simonsen, Manager, ST Group, 27. november 2019

Støtter åben og ærlig dialog

En Insights workshop giver jer ny viden og hjælp til at sætte fokus på jeres relationer og skabe et godt grundlag for en åben og ærlig dialog i teamet.

I kan vælge en enkelt dag eller et forløb. Begge dele støtter op om at skabe en positiv indstilling til forandring hos den enkelte og i fællesskabet.

Udbytte

  • Et trygt og fælles sprog at tale om samarbejde og udvikling

  • Forbedret kommunikation og samarbejde

  • Øget selvindsigt og forståelse for andre

  • Træning i at omsætte den nye viden til konkret adfærd og handling

  • Input til handleplaner med henblik på fortsat forbedring af teamsamarbejdet.

 

Fra dette link kan du kan hente en PDF-fil med introduktion til Insights Discovery, hvis du har behov for at printe informationen ud.

Hvad koster Insights Discovery?

Vi udarbejder altid et tilbud og forslag til program, der møder den enkelte kundes ønsker og behov .

Insights ydelser og priser ekskl. moms

Hvis I er fx 14 personer, er den samlede pris for Insights profiler og en individuel rapport til alle 14 personer (genereret via online besvarelse) og workshop for hele teamet kr. 28.800,- ekskl. moms.

Insights Discovery Full Circle

Er du en god leder? Respekterer dit team dig, for den du er?

Insights Discovery Full Circle er et supplement til Insights Discovery for ledere og andre nøglepersoner. Den giver dig mulighed for at finde ud af, hvordan andre opfatter dine præferencer og adfærdsmønstre. Du udvælger en feedbackgruppe, som udfylder en kort Insights Discovery Full Circle-evaluator om dig. Discovery Full Circle er et redskab, som giver dig 360-graders feedback på en konstruktiv måde, der motiverer til udvikling. Discovery Full Circle-profilen er en gave fuld af information, som gør dig klogere på, hvordan du bliver opfattet, hvilken betydning du har for samarbejdet i teamet, og hvad du kan gøre for at bidrage endnu mere.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Her kan du læse Insights politik for, hvordan vi bruger de oplysninger, du giver os, når du udfylder Insights Discovery Evaluatoren. Vi indsamler kun oplysninger fra dig gennem Insights Discovery Evaluatoren med din tilladelse og i henhold til denne politik.

Lena Munk Consult

Tlf: + 45 60 82 08 62
E-mail: lm@lenamunkconsult.com​
Adresse​​​​​​: Skovledvej 4, DK-2750 Ballerup

CVR-nr: 36631104

EAN-nr: 5797200012869

Persondatapolitik

Udvikling af mennesker, teams og organisationer

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon