top of page
Lena Munk Cosnult tilbyder effektive Insights workshops. Workshoppen er baseret på jeres individuelle profiler, som I modtager et elektronisk link til at udfylde inden workshoppen.

INSIGHTS DISCOVERY® PERSONPROFIL
- FORSTÅ DIG SELV OG DINE KOLLEGAER

Insights Discovery® giver et unikt indblik i samspillet mellem medlemmerne i dit team. Insights er sjov og effektiv at arbejde med. I bliver klogere på jer selv og hinanden og skaber stærke og effektive relationer. I får både individuelle rapporter og et teamhjul.

Vi kan mødes til en workshop fysisk eller virtuelt, hvor vi sammen træner brugen af Insights, så I får Insights bragt effektivt i spil i hverdagen. Sprog på Insights workshop: dansk eller engelsk som I ønsker.

Insights Discovery Lena Munk Consult

Tak til Lena for en super dag og en sjov måde at arbejde med Insights på. Det var en forrygende dag.

Malene Mølgaard, Ørsted, 24. september 2021

Tak for en inspirerende Insights Discovery® workshop. Jeg har fået mange positive tilbagemeldinger fra medarbejderne.

Du var god til at facilitere processen, og leverede en god blanding af lærerigt indhold, gensidig anerkendelse af hinanden og hyggeligt samvær.

Anne Simonsen, Manager, ST Group, 27. november 2019

Ring på telefon 60820862 for en uforpligtigende snak om hvordan I får mest glæde af Insights Discovery

Vi udarbejder et tilbud og forslag til program for en underholdende og engagerende workshop, der møder jeres ønsker og behov.

Prisen afhænger af, hvor mange I er, og hvor mange gange vi skal ses. Måske har I behov for en halv dag, en hel dag eller et længere forløb. Måske har I Insights i forvejen og har brug for en inspirerende workshop, der sikrer, at I får endnu mere glæde af profilværktøjet.Vi gennemfører workshops på dansk eller engelsk, ligesom vi genererer rapporterne på det ønskede sprog.

Vi tilbyder også at supplere de individuelle Insights profiler med 1:1 tilbagemeldinger.

Den individuelle profil og rapport er baseret på profiltagerens egne svar i form af et elektronisk spørgeskema.

Udfyld kontaktformularen, hvis du ønsker et tilbud, eller mere information.

Insights Discovery er en enkel personprofil med fire farver

Insights er meget enkel at arbejde med og består af fire farver: Gul, Blå, Rød og Grøn farvenergi. Hele teamet får en individuel profil på mere end 20 sider, der beskriver den enkeltes sandsynlige styrker og udviklingsområder, blinde pletter, kommunikationsstil og betydning for teamet. Rapporten er baseret på profiltagerens egne svar i form af et elektronisk spørgeskema.

Herudover får I et teamhjul, hvor alle er placeret i en af otte hovedtyper, så I kan se, hvordan I supplerer hinanden. Med anerkendelse og respekt for forskellighederne får I de optimale arbejdsbetingelser og styrker kommunikation og samarbejde.

Støtter åben og ærlig dialog

En Insights workshop med en akkrediteret Insights Discovery Practitioner giver jer ny viden og hjælp til at sætte fokus på jeres relationer og skabe et godt grundlag for en åben og ærlig dialog i teamet.

I kan vælge en enkelt dag eller et forløb. Begge dele støtter op om at skabe en positiv indstilling til forandring hos den enkelte og i fællesskabet.

Udbytte af Insights personlighedstest

 

  • Et trygt og fælles sprog at tale om samarbejde og udvikling

  • Forbedret kommunikation og samarbejde

  • Øget selvindsigt og forståelse for andre

  • Træning i at omsætte den nye viden til konkret adfærd og handling

  • Input til handleplaner med henblik på fortsat forbedring af teamsamarbejdet.

 

Lige nu kører vi gode tilbud på Insights Discovery test. Hvis I fx er 12 personer, er den samlede pris for individuel Insights profil og rapport til alle 12 personer (genereret via online besvarelse) og en 5-timers workshop hvor hele teamet mødes kr. 32.800,- ekskl. moms.

 

Vi gennemfører også virtuel Insights teamudvikling, hvis I fx er et team, der sidder på forskellige lokationer. Vi gennemfører personprofil workshops på dansk og på engelsk.

Vi udarbejder altid et tilbud og forslag til program, der møder præcis jeres ønsker og behov. Ring og få et godt tilbud på telefon 60820862 eller udfyld kontaktformularen.

 

Har du brug for at sende eller printe et fakta-ark, kan du bruge dette link til fakta-ark om Insights Discovery personprofil.

Lena Munk er en erfaren organisations- og ledelseskonsulent og certificeret i en række personprofilværktøjer bl.a. Insight Discovery

Lena Munk

Stifter og ejer af

Lena Munk Consult

Insights Discovery akkrediteret, uddannet proceskonsulent fra Copenhagen Coaching Center, cand.comm. og master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet.  

Lena Munks personlige Insights profil.png

Full Circle 360 grader Insights Discovery 

Tilkøb: Er du en god leder? Er du en god kollega? 

Discovery Full Circle er et supplerende redskab til din Insight profil, som giver dig 360-graders feedback på en konstruktiv måde, der motiverer til udvikling. Discovery Full Circle-profilen er en gave fuld af information, som gør dig klogere på, hvordan dine medarbejdere eller kollegaer opfatter dig, hvilken betydning du har for samarbejdet i teamet, og hvad du kan gøre for løbende at styrke jer som team.

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om Insight Full Circle profil og tilhørende 1:1 tilbagemelding, er du velkommen til at ringe på 60820862 for en uforpligtigende snak.

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Her kan du læse Insights politik for hvordan, vi bruger de oplysninger, du giver os, når du udfylder Insights Discovery Evaluatoren. Vi indsamler kun oplysninger fra dig gennem Insights Discovery Evaluatoren med din tilladelse og i henhold til denne politik. Vi er erfarne akkrediterede konsulenter fra Insights 

bottom of page