top of page
Lena Munk Consult hjælper jer til at styrke og løfte teamet til nye højder.

TEAMUDVIKLING

Sæt fokus på jeres styrker og løft teamet til nye højder

Teamudvikling

Står dit team foran nye opgaver, forandringer eller har I behov for øget engagement og mere effektivitet? Efterlyser du en personaledag, med et engegerende og udbytterigt program, der gør en forskel tilbage på job? Et team af dygtige personer er ikke en garanti for det bedste resultat. Teamkulturen, teamets adfærd, roller, kommunikation og indbyrdes forståelse af hinanden har stor betydning for om teamet arbejder effektivt sammen - og ’spiller hinanden gode’ for at nå de fælles mål.

 

Specialister i aktiv teamudvikling

Vi er specialister i teamudvikling og har stor erfaring med at skræddersy forløb og workshops, der udvikler teamet gennem effektiv og aktivitetsbaseret læring. Den rette kombination af praktiske øvelser, teori og refleksion hjælper teamet til at styrke relationer, engagement og kommunikation og sikre, at de enkelte medlemmers færdigheder, styrker og kompetencer bringes i spil.

Tilpasser efter behov og formål

Efter jeres behov og formål tilpasser vi praktik og værktøjer, så teamet kan få ny viden og handlemuligheder med hjem til hverdagen på arbejdspladsen og skabe endnu bedre resultater.

Vores værktøjer

Lena Munk Consult er certificeret i Team Culture™ og andre værktøjer som JTI, Teamkompasset® og Insights Discovery®, der alene eller kombineret kan suppleres med Får728® konceptet og andre praktiske øvelser til at udvikle dit team til et velfungerende team med tillid, fælles mening og retning - med et fælles sprog, der styrker teamkulturen.

Kontakt os for en uforpligtende snak på tlf. 60 82 08 62 eller e-mail: lm@lenamunkconsult.com.

Teamudvikling på Grantoftegaard med Lena Munk Consult
Teamudvkling evaluering hos Lena Munk Consult

Vores intention med teamudvikling er at sikre at teamet:

  • Holder fast i den positive retning, dagen eller forløbet sat gang i.

  • Vedbliver motiveret og holder aftalerne.

  • Får den fornødne opbakning, der skal til for at styrke teamet.

Hvad handler teamsamarbejde og udvikling om?

God kommunikation, ejerskab, trivsel og motivation i teamet er vigtigt for at et team arbejder effektivt sammen. Et teamudviklingsforløb hos Lena Munk Consult styrker fællesskabet og skaber tættere relationer i gruppen. Vi sætter fokus på gruppens og den enkeltes ansvar og bidrag til helheden, samt oplevelsen af at skabe noget sammen til glæde for organisationen. Vi arbejder med at øge tilliden i teamet, til hinanden og til teamets formål og mål.

 

Udbytte

Udbyttet er større forståelse og ansvarlighed overfor hinanden og teamets mål, tættere fællesskab og god energi i teamet.

 

Vi arbejder mens vi lærer

Med udgangspunkt i gruppens behov, bruger vi aktivitetsbaseret læring og dialog. Alt hvad vi laver er baseret på veldokumenteret teori, men det er ikke teorien, der fylder, når vi er sammen. Der arbejder vi, mens vi lærer, så I får noget med hjem, der gør en forskel i hverdagen.

Vi vil skabe værdi og levere kvalitet - hver gang

Hos Lena Munk Consult arbejder vi med det, vi er bedst til. Når du samarbejder med os, vil du opleve, at vi for at bidrage bedst muligt kaster både hjerte, hjerne og passion ind i opgaveløsningen. Vi bruger vores personlige erfaring som ledere og vores teoretiske fundament til at forstå og til at skabe værdi. Vi insisterer på at levere kvalitet. Vi får mennesker, teams og organisationer til at spille sammen og til at spille hinanden endnu bedre. 

Teamsamarbejde faciliteret af Lena Munk

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page