top of page

SPØRGSMÅL OG SVAR

Priseksempler og svar på typiske spørgsmål. Ring og få en snak om dine spørgsmål, og hvordan Får728® teamudvikling kan styrke netop dit team.

Hvor foregår det?

Når du vælger at styrke værdien af dit team med en Får728® workshop, kommer I på landet tæt på byen. Fårene bor på Grantoftegaard, der ligger i den idylliske landsby Pederstrup under 15 min. gang fra Ballerup station. Der er gode parkeringsforhold. Vi har kunder fra hele Sjælland.

Hvor mange kan hyrde får sammen?

I kan hyrde får sammen, når I er mindst 4. Er I flere end 8, vil I løse nogle opgaver på folden sammen, og andre opgaver vil I løse opdelt i mindre teams. Nogle opgaver kan I kun løse, hvis de mindre teams samarbejder om opgaven. Ved grupper større end 25 deltagere får I også mulighed for at styrke kommunikation og samarbejde gennem andre aktiviteter. I bytter aktiviteter og slutter med fælles refleksion og læring i samlet flok.

Kan alle være med?

Vi både går og løber, når vi hyrder får. Vi går mere, end vi løber, og ingen behøver at udfolde sig fysisk ud over egne grænser. Allerede her lærer vi om betydningen af at acceptere, hinandens forskelligheder. Vi sørger altid for at alle i teamet har en rolle at spille uanset fysisk formåen.

Kommer vi også indendørs?

Vi kombinerer aktiviteterne på fårefolden med refleksion indendørs i dejlige mødelokaler. Vi planlægger dagen, så den møder jeres ønsker og behov. Vi hyrder får året rundt.

Kan vi få noget at spise?

Vi aftaler forplejning og mødepakker, der passer til jeres ønsker og behov. Grantoftegaard lige ved fårefolden tilbyder let morgenmad, frokosttallerken og eftermiddagskage. Den skønne nærliggende Restaurant Jonstrup serverer en dejlig frokostbuffet med efterfølgende frisk frugt og kage i mødelokalet. Restaurant Jonstrup tilbyder også en tre-retters menu om aftenen.

Hvor lang tid skal vi sætte af?

Programmet planlægges efter jeres behov til at foregå fra en halv til en hel dag. Det kan enten være som en enkeltstående workshop eller som en del af et teamudviklingsforløb. Programmet kan evt. kombineres med Insights Discovery®, JTI, Teamkompasset®, Estimate® eller udviklingsredskabet Team Culture™.

Heldagsprogrammet

En hel dag er vores mest populære program med effektiv udvikling for øje. Vi kombinerer aktiviteterne på fårefolden med refleksion i mødelokalet skræddersyet jeres ønsker og behov. Får728® dagen tilfører gruppen nye kompetencer og motivation. Dagen giver tid til læring, som kan tages direkte hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Halvdagsprogrammet

Dette program er velegnet til at styrke temaet og have en god dag sammen. Læring er i sig selv uundgåelig, men ikke det primære formål. Refleksion mellem opgaverne er en vigtig del af Får728® halvdagsprogrammet - sammen med en kort opsamling i mødelokalet.

Vil vi opleve en forskel tilbage på arbejdspladsen?

Ja, det bekræfter kunderne. Fårehyrdning med tilhørende refleksion er en effektiv læringsform. Den er aktivitets- og erfaringsbaseret, så deltagernes viden og erfaring bliver bragt i spil.

Når gruppens medlemmer får mulighed for at forholde sig aktivt og personligt til oplevelserne på folden og i mødelokalet, bliver udbytte og læring styrket.

Deltagerne lærer meget af hinandens erfaringer, og derfor vil drøftelser og dialog noget af dagen foregå i mindre grupper.

Hvad med corona?

Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer. Det er en fordel af teambuildingen er udendørs.

Priser på Får728® teamudvikling og teambuilding

I får altid et fast tilbud på et program, der er udviklet til netop jeres ønsker og behov.

Eksempler på priser 

  • 9 personer, hel dag inkl. mødelokale og forplejning: 28.000 kr.

  • 20 personer, hel dag inkl. mødelokale og forplejning: 38.000 kr. 

  • 16 personer, halv dag inkl. mødelokale, kaffe og kage: 18.500 kr.

  • 16 personer, 2 timer på folden: 12.500 kr.

Alle priser er ekskl. moms

Vi benytter typisk mødelokalet på Grantoftegaard lige ved siden af fårefolden. Andre gange benytter vi lokaler hos Smørum Golf lige to km. nede ad vejen eller mødelokalet på Restaurant Jonstrup < 5 km. fra Grantoftegaard. I kan også vælge alternative mødefaciliteter, hvor vi kan køre hen efter et par timer på folden.

 

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

Hvilke forretningsbetingelser gælder for samarbejde med Lena Munk Consult?

Forretningsbetingelser kan hentes fra dette link. Se Persondatapolitik her.

Lena Munk fortæller, hvordan en workshop med fårene foregår

Sjovt og lærerigt
Sådan forløber en workshop

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page