top of page
Lena%20Munk%20Consult%20covid-19%20tilpa

TEAMEVENT OG COVID-19 FORHOLDSREGLER

Ved behov afholder vi teambuilding og seminarer, der er corona venlige

Hvordan foregår det, når vi mødes fysisk?

Vi har fokus på hygiejne og afstand mellem deltagerne, så I ikke er i tæt fysisk kontakt eller rører de samme effekter, uden vi har taget de nødvendige forholdsregler. I det omfang I ønsker det, er vi udendørs eller i vores dejlige lade på Grantoftegaard. Håndsprit og evt. mundbind er vores naturlige følgesvende.

Hvad hvis det bliver nødvendigt at flytte datoen?


Syv dage før den aftalte dato for et fysisk arrangement kan I gøre dette omkostningsfrit, hvis det er begrundet i myndighedernes retningslinjer. Vores eneste krav er at den oprindelige betalingsdato fastholdes, så der ikke er tale om en afbestilling.

Hvordan skaber vi et arrangement med trygge medarbejdere?

Én ting er de sundhedsmæssige foranstaltninger. Én anden ting er udvikle et arrangement, som hjælper jer i den nye virkelighed, som I befinder jer i arbejdsmæssigt her under Corona. Det kan være I trænger til at have det sjovt sammen og dyrke fællesskabet. Måske skal vi mere konkret sikre jeres arbejdsfællesskab også fungerer optimalt under de nye samarbejdsformer med meget hjemmearbejde. Det kan være fokus på relationer, opgaver, processer, videndeling eller andet, der er behov for i jeres konkrete situation.

Vi tilbyder også virtuel og remote teambuilding

Vi afholder fx Insighs Discovery teamudvikling virtuelt, der er 100% tilrettet jeres behov og ønsker.

Vi udvikler også koncepter, hvor I er sammen i mindre grupper, hvor vi sikrer koordinering mellem grupperne (remote teambuilding). 

Forretningsbetingelser

Forretningsbetingelser kan hentes fra dette link. Se Persondatapolitik her.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page