Lena Munk Consult

Tlf: + 45 60 82 08 62
E-mail: lm@lenamunkconsult.com​
Adresse​​​​​​: Skovledvej 4, DK-2750 Ballerup

CVR-nr: 36631104

EAN-nr: 5797200012869

Persondatapolitik

Udvikling af mennesker, teams og organisationer

  • Black Facebook Icon
  • Black LinkedIn Icon
  • Black Twitter Icon
  • Black Instagram Icon

FOKUS PÅ SAMARBEJDE OG UDVIKLING

Vi er erfarne, professionelle og kreative i vores opgaveløsning.

Gennem skræddersyede forløb og workshops hjælper vi med at skabe
nye handlemuligheder og dermed bedre samarbejde og større effektivitet.

Lena Munk

Stifter og ejer af Lena Munk Consult

Min passion er at udvikle mennesker og organisationer, og finde løsninger der opfylder mine kunders behov. Jeg har arbejdet som leder i mere end 10 år og har udover praktisk erfaring i pharma industrien og i den offentlige sektor en solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling.

 

Jeg har ekspertise i udvikling af ledergrupper og andre teams, forandringsledelse, facilitering af processer, workshops og seminarer. Jeg har udviklet det unikke koncept Får728®, der sætter fokus på kommunikation og samarbejde i teams.

 

Uddannelse

Cand.comm. og master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet. Postgraduate uddannelse i Pharmaceutical Medicine fra universitetet i Basel, Schweiz.

 

Insights Discovery akkrediteret, certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI), Teamkompasset® (CfL), den Skandinaviske MBTI®, Team Culture™ og uddannet proceskonsulent fra Copenhagen Coaching Center.

 

Jeg har international erfaring fra et års studier ved Washington State University og har arbejdet i USA i 4 måneder inden for pharma.

Louise Mikkelsen Heilbuth

Seniorkonsulent

Jeg har en dyb og oprigtig nysgerrighed overfor mennesker og menneskelig adfærd - især i foranderlige miljøer. Jeg har arbejdet med HR i +15 år og erfaring fra ansættelser i revisions- og rådgivningsvirksomheder og pharma industrien. 

 

Jeg har ekspertise i udvikling af teams, coaching, organisatoriske forandringsprojekter, procesoptimering og implementering af HRM-systemer.

 

Uddannelse

Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet, certificeret coach, HD i Business Administration i organisation og ledelse.

Certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI) og Leadership Equity Assessment (LEA) fra CfL.

Finn Gjersøe

Seniorkonsulent

Mine kæpheste er personlig ledelse, turnarounds med hjertet på rette sted og at finde potentialet i at slippe medarbejdernes energi fri. Jeg har haft en lang karriere inden for HR i en række private virksomheder og konsulenthuse og har viden og praktisk erfaring på internationalt lederniveau.

 

Jeg har ekspertise i executive coaching, ledertræning, og udvikling af ledergrupper og andre teams. Jeg faciliterer processer og strategisk programudvikling.

 

Uddannelse

Ingeniør og DISPUK. Certificeret i Hogan Assessment System, der er velegnet både til lederudvikling, medarbejderudvikling, rekruttering og karriereafklaring. Endvidere certificeret i Estimate® personlighedstesten.

Peter Bøndergaard

Seniorkonsulent

Organisationsudvikling har været omdrejningspunktet for mit professionelle virke i mange år.

 

Jeg brænder for at sætte gang i de samtaler, der løser udfordringerne i samarbejdet, at åbner de antagelser, der begrænser os og nedbryde frygten, der holder os tilbage.

 

Min erfaring har jeg bl.a. fra min tid som officer i Livgarden og mange år som eksportchef. Jeg har været HR-ansvarlig i Egmont International og Nordisk Film.

 

Uddannelse

Kommerciel uddannelse suppleret med certificering som Executive Coach, proceskonsulentuddannelse hos DISPUK og personanalyserne Insights Discovery, Jungiansk Typeindeks (JTI), MBTI Trin I og Trin II, OPQ32, DiSC.

Nina Aizen Kongshaug

Seniorkonsulent

Jeg er optaget af at finde de virkelighedsnære og realistiske løsninger sammen med kunden. En af mine forcer er at skabe et tillidsfuldt rum til den dialog, der skaber vedvarende udvikling og frigiver energi til at styrke samarbejdet i en gruppe.

 

Jeg har 20 års erfaring som leder, konsulent og sparringspartner med fokus på forandringsledelse i offentlige virksomheder og hos private kunder.

 

Uddannelse

Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet. Certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI) / den Skandinaviske MBTI®. Cand. jur. fra Københavns Universitet.

Mette Bøndergaard

Seniorkonsulent

Jeg bidrager med udvikling af mennesker og forandring. Jeg har været priviligeret at være ansat i virksomheder i tider med store forandringer, hvilket har betydet, at jeg både har været modtager af forandringer og selv medvirket til at drive forandringer for individer, teams og organisationer. Jeg arbejder med de mekanismer, der træder i kraft i forbindelse med ændringer i organisationer. Med en solid værktøjskasse hjælper jeg individer, teams og organisationer helskindede ud på den anden side.

 

Uddannelse

Udover en Human Ressource Management grad har jeg en Organisationspsykologisk uddannelse (OPU) fra Institut for Gruppeanalyse i København og en tre-årig coachuddannelse fra ID Academy. Desuden har jeg et hav af certificeringer i personlighedstests, her under MBTI/JTI, karrieremodellen, PAPI, OPQ32 samt Ability Test.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.