top of page

FOKUS PÅ SAMARBEJDE OG UDVIKLING

Gennem skræddersyede forløb og workshops hjælper vi med at skabe nye handlemuligheder og dermed bedre samarbejde og større effektivitet.

Vi er erfarne ledelseskonsulenter med en fælles baggrund fra psykodynamisk, systemisk og anerkendende teori og metode. Sammen holder vi os fagligt opdateret og udvikler nye metoder for effektivt og kreativt at gøre en forskel for vores kunder.

Alle konsulenter har ved siden af samarbejdet i Lena Munk Consult deres egen selvstændige konsulentvirksomhed.

Lena Munk_organisationskonsulent hos Lena Munk Consult.jpg
Lena Munk

Stifter og ejer af Lena Munk Consult, telefon 60820862

Min passion er at udvikle mennesker og organisationer, og finde løsninger der opfylder mine kunders behov. Jeg har arbejdet som leder i mere end 10 år og har udover praktisk erfaring i pharma industrien og i den offentlige sektor en solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling. 

Jeg har ekspertise i udvikling af ledergrupper og andre teams, forandringsledelse, facilitering af processer, workshops og seminarer. Jeg har udviklet det unikke koncept Får728®, der sætter fokus på kommunikation og samarbejde i teams.

Uddannelse

Cand.comm. og master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet. Postgraduate uddannelse i Pharmaceutical Medicine fra universitetet i Basel, Schweiz. Jeg er uddannet proceskonsulent fra Copenhagen Coaching Center.

 

Insights Discovery akkrediteret, certificeret i Jungiansk Typeindeks, JTI (MBTI), PeopleTools® (rekruttering), Teamkompasset® (CfL), Team Culture™ og har certifikat i HR-jura fra Dansk HR.

 

Jeg har international erfaring fra et års studier ved Washington State University og har været udstationeret i USA indenfor pharma.

Læs mere vedr. mine ydelser i rollen som  organisationskonsulent her

Louise_ledelseskonsulent hos Lena Munk Consult.jpg
Louise Mikkelsen Heilbuth

Konsulent, telefon 31333560

Jeg har en dyb og oprigtig nysgerrighed overfor mennesker og menneskelig adfærd - især i foranderlige miljøer. Jeg har arbejdet med HR i +15 år og erfaring fra ansættelser i revisions- og rådgivningsvirksomheder og pharma industrien. 

 

Jeg har ekspertise i udvikling af teams, coaching, organisatoriske forandringsprojekter, procesoptimering og implementering af HRM-systemer.

 

Uddannelse

Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet, certificeret stresscoach og psykodynamisk coach, HD i Business Administration i organisation og ledelse.

Certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI), Leadership Equity Assessment (LEA) fra CfL samt e-stimate® persontests og profilværktøjer.

Finn_ledelseskonsulent hos Lena Munk Consult.jpg
Finn Gjersøe

Konsulent, telefon 23615646

Mine kæpheste er personlig ledelse, turnarounds med hjertet på rette sted og at finde potentialet i at slippe medarbejdernes energi fri. Jeg har haft en lang karriere inden for HR i en række private virksomheder og konsulenthuse og har viden og praktisk erfaring på internationalt lederniveau.

 

Jeg har fokus på executive coaching, ledertræning, og udvikling af ledergrupper og andre teams. Jeg faciliterer processer og strategisk programudvikling.

 

Uddannelse

Ingeniør og DISPUK. Certificeret i Hogan Assessment System, der er velegnet både til lederudvikling, medarbejderudvikling, rekruttering og karriereafklaring. Endvidere certificeret i e-stimate® persontests og profilværktøjer samt Leadership Team Performance Index Assessment - LTPI™.

Peter_ledelseskonsulent hos Lena Munk Consult.jpg
Peter Bøndergaard

Konsulent, telefon 26730880

Organisationsudvikling har været omdrejningspunktet for mit professionelle virke i mange år.

 

Jeg brænder for at sætte gang i de samtaler, der løser udfordringerne i samarbejdet, at åbner de antagelser, der begrænser os og nedbryde frygten, der holder os tilbage.

 

Min erfaring har jeg bl.a. fra min tid som officer i Livgarden og mange år som eksportchef. Jeg har været HR-ansvarlig i Egmont International og Nordisk Film.

 

Uddannelse

Kommerciel uddannelse suppleret med certificering som Executive Coach, proceskonsulentuddannelse hos DISPUK og personanalyserne Insights Discovery, Jungiansk Typeindeks (JTI), MBTI Trin I og Trin II, OPQ32, DiSC.

Nina Aizen Kongshaug Lena Munk Consult
Nina Aizen Kongshaug

Konsulent, telefon 31321736

Jeg er optaget af at finde de virkelighedsnære og realistiske løsninger sammen med kunden. En af mine forcer er at skabe et tillidsfuldt rum til den dialog, der skaber vedvarende udvikling og frigiver energi til at styrke samarbejdet i en gruppe.

 

Jeg har 20 års erfaring som leder, konsulent og sparringspartner med fokus på forandringsledelse i offentlige virksomheder og hos private kunder.

 

Uddannelse

Master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet. Certificeret i Jungiansk Typeindeks (JTI) / den Skandinaviske MBTI® og Everything DiSC®. Cand. jur. fra Københavns Universitet.

Billede_på_vej.png
Mette Bøndergaard

Konsulent, telefon 31170880

Jeg bidrager med udvikling af mennesker og forandring. Jeg har været privilegeret at være ansat i virksomheder i tider med store forandringer, og har derfor både været modtager af forandringer og selv medvirket til at drive forandringer i organisationer. Jeg arbejder med de mekanismer, der træder i kraft i forbindelse med forandringer. Med en solid værktøjskasse hjælper jeg individer, teams og organisationer helskindede ud på den anden side.

Uddannelse

Udover en Human Resource Management grad har jeg en Organisationspsykologisk uddannelse (OPU) fra Institut for Gruppeanalyse i København og en treårig coachuddannelse fra ID Academy. Desuden har jeg en række certificeringer i persontests, herunder e-stimate®, Jungiansk Typeindeks (JTI), MBTI®, 15FQ+ (et fem faktorværktøj til bl.a. rekruttering), OPQ32 (Occupational Personality Questionnaire) og Ability Focus Profiles (evne- og færdigheds-prøver).

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page