top of page
Lena Munk tilbyder Insights profiler og workshops, der engagerer og motiverer.

INSIGHTS DISCOVERY® - OGSÅ VIRTUEL.
FÅ ET UNIKT INDBLIK I SAMSPILLET I DIT TEAM

Workshop: Forstå dig selv og dine kollegaer

Insights Discovery® giver et unikt indblik i samspillet mellem medlemmerne i dit team. Insights er en enkel og tilgængelig model, der er sjov og effektiv at arbejde med. I bliver klogere på jer selv og hinanden og skaber stærke og effektive relationer.

Insights Discovery Lena Munk Consult
Lena Munk Consult Insights Discovery

Anne Hvidtved Lawaetz, Senior Manager på Radiometer, september 2020

Med COVID-19 kunne jeg ikke samle mit team fysisk. Heldigvis fik jeg kontakt til Lena om et virtuelt Insights forløb. Jeg synes, at vi som team har fået mindst lige så meget ud de virtuelle workshops i forhold til mine tidligere erfaringer med traditionelle Insights forløb.

Formatet var tre virtuelle workshops på 2-3 timer og dertil kom mindre øvelser/opgaver i mellem møderne. På de virtuelle workshop blev der skiftet mellem plenum, break-outs i mindre virtuelle grupper og samt brug af chatten og håndsoprækning, hvilket sammen skabte en god dynamik og engagement. Forløbet har bidraget til teamets samhørighedsfølelse, hvilket er ekstra vigtigt, når vi  pga. Corona arbejder på afstand af hinanden.

Enkel model med fire farver

Insights er meget enkel at arbejde med og består af fire farveenergier: SolGul, HavBlå, IldRød og SkovGrøn farvenergi. Hele teamet får en individuel personprofil på mere end 20 sider, der beskriver den enkeltes sandsynlige styrker og udviklingsområder, blinde pletter, kommunikationsstil og betydning for teamet. Rapporten er baseret på profiltagerens egne svar i form af et elektronisk spørgeskema - en Insights test.

Herudover får I et teamhjul, hvor alle er placeret i en af otte hovedtyper, så I kan se hvordan I supplerer hinanden. Med anerkendelse og respekt for forskellighederne får I de optimale arbejdsbetingelser.

 

Støtter åben og ærlig dialog

En Insights workshop træner jer i brugen af Insights og giver jer ny viden og hjælp til at sætte fokus på jeres relationer og skabe et godt grundlag for en åben og ærlig dialog i teamet.

I kan vælge en enkelt dag eller et forløb. Begge dele støtter op om at skabe en positiv indstilling til forandring hos den enkelte og i fællesskabet.

Udbytte

  • Et trygt og fælles sprog at tale om samarbejde og udvikling

  • Forbedret kommunikation og samarbejde

  • Øget selvindsigt og forståelse for andre

  • Træning i at omsætte den nye viden til konkret adfærd og handling

  • Input til handleplaner med henblik på fortsat forbedring af teamsamarbejdet.

 

Har du behov for at printe en side, der præsenterer Insights Discovery som et effektivt værktøj til at styrke dit team? Brug dette link.

 

Hvad koster Insights Discovery?

Eksempel på Insights ydelser og priser ekskl. moms:

Ønsker I at mødes til en workshop og er fx 12 personer, er den samlede pris for en fælles workshop på fem timer og 12 individuelle Insights profiler med hver en 20 siders rapport (genereret via online besvarelse): kr. 32.800,- 

En opfølgende halvdagsworkshop kan tilkøbes for kr. 12.000,-

Hvad koster en virtuel team workshop?

Vil I fx holde virtuel teambuilding på 3 timer er prisen 12.000 kr. ekskl. moms. Hertil kommer evt. individuelle personprofiler, hvis I ønsker det.

Vil I fx holde virtuel teambuilding 2 x 3 timer er prisen 20.000 kr. ekskl. moms. Hertil kommer evt. individuelle personprofiler, hvis I ønsker det.

Vi udarbejder altid et tilbud og forslag til program, der møder præcis jeres ønsker og behov. Ring og få et godt tilbud på telefon 60 82 08 62. Så får du et forslag og en pris, der møder jeres ønsker og behov. Vi kan også sende dig yderligere information, hvis du udfylder kontaktformularen lidt længere nede.

Læs mere om hvordan I passer på jeres arbejdsfælleskab med en virtuel team workshop fra dette link.

Insights Discovery lederudvikling med Full Circle

Er du en god leder? 

Insights Discovery Full Circle er et supplement til Insights Discovery for ledere og andre nøglepersoner. Den giver dig mulighed for at finde ud af, hvordan andre opfatter dine præferencer og adfærdsmønstre. Du udvælger en feedbackgruppe, som udfylder en kort Insights Discovery Full Circle-evaluator om dig. Discovery Full Circle er et redskab, som giver dig 360-graders feedback på en konstruktiv måde, der motiverer til udvikling. Discovery Full Circle-profilen er en gave fuld af information, som gør dig klogere på, hvordan du bliver opfattet, hvilken betydning du har for samarbejdet i teamet, og hvad du kan gøre for at bidrage endnu mere.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

Vi tager beskyttelsen af dine personlige oplysninger meget alvorligt. Her kan du læse Insights politik for, hvordan vi bruger de oplysninger, du giver os, når du udfylder Insights Discovery Evaluatoren. Vi indsamler kun oplysninger fra dig gennem Insights Discovery Evaluatoren med din tilladelse og i henhold til denne politik.

bottom of page