top of page

FÅR728® - AKTIV TEAMBUILDING, DER ØGER VÆRDIEN AF DIT TEAM

Fårehyrdning - unikt koncept udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde. Besøg os i Ballerup tæt på København.

 

Lena Munk Consult tilbyder Får728® teambuilding hele året. Leder du efter den gode idé til jeres næste teamdag eller personaledag?

Dette er en sjov og lærerig dag sammen, hvor I styrker jeres samarbejde og øger forståelsen for egen og andres måde at gribe en opgave an på – også i en presset situation.

Får728® er et unikt koncept udviklet til at styrke kommunikation og samarbejde. I får ansvar for sammen at hyrde en flok af 60 livlige får. Når I sammen løser en række sjove og lærerige opgaver med fårene, bliver I klogere på jeres samarbejde, kommunikation og gruppedynamik. Den refleksion og læring, der kommer ud af arbejdet med fårene, kan tages direkte hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

 

Teamet bliver klogere på hinanden, gruppens forskellige roller og øger forståelsen for hinandens måder at gå til en opgave. Hvordan fungerer teamet , når samarbejdet udfordres? Hvordan bruger teamet de kompetencer, der er til rådighed? Det er bare nogle af de spørgsmål, teamet får nye perspektiver på.

Lone Kjeldsen,  Ørsted A/S - november 2018

Mange tak for en rigtig god dag med fårene. Vi synes alle synes, det var en god oplevelse. Det var en anderledes måde at arbejde sammen på og alle er enige om, at du var rigtig god til at kæde det sammen med vores daglige arbejde. Så det var meget mere relevant, end jeg havde turdet håbe på. I får rigtig gode anbefalinger, når vores kolleger spørger, hvordan det gik.

Får728® Heldagsprogrammet

Vores mest populære program med effektiv udvikling for øje. Vi kombinerer aktiviteterne på fårefolden med refleksion i mødelokalet tilrettet jeres ønsker og behov. Dagen tilfører gruppen nye kompetencer og motivation. Dagen giver tid til læring, som kan tages direkte med hjem til hverdagen på arbejdspladsen.

Får728® Halvdagsprogrammet

Halvdagsprogrammet er egnet til at styrke teamet og have en god dag sammen. Læring er i sig selv uundgåelig, men ikke det primære formål. Refleksion mellem opgaverne er en vigtig del af halvdagsprogrammet sammen med en kort opsamling i mødelokalet.

Er det en sjov dag? Absolut!
Lærer I noget? Helt bestemt!

Får728 Lena Munk Consult

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

Lena Munk fortæller, hvordan en Får728® workshop foregår

Fårehyrdning har styrket vores
kommunikation og samarbejde

​Fårene giver ærlig og kontant feedback på samarbejdet

 

Samspillet med fårene tilfører teamudviklingen en helt ny dimension. Teamet øver og træner det interne samarbejde og får kontant og ærlig feedback fra fårene.

 

Koblingen mellem får og arbejdsplads

Mellem hver øvelse reflekterer gruppen over, hvad der bidrog til succesen med at løse opgaven med fårene. Alt efter behov og formål, går vi også indendørs og bruger yderligere tid på at koble læringen til jeres samarbejde i dagligdagen.

  

Får728® konceptet udviklet på en solid baggrund

Det unikke Får728® koncept er udviklet på en kombination af mangeårig praktisk erfaring som leder og en solid teoretisk viden om ledelse og organisationsudvikling.

Fårehyrdning teamudvikling Lena Munk Consult

Cecilia Adelborg-Beck, Danske Regioner - november 2017

Det var den bedste personaledag, vi har haft til dato. Alle var ellevilde, så det var i den grad et hit! 1000 TAK

 

Gitte Lund Meldgaard, DONG Energy - juni 2017

Tak for en super god dag med dig og fårene i sidste uge.

Metoden bag Får728®

 

Metoden bag Får728 Lena Munk Consult

Får728® skræddersys efter behov

Programmet planlægges efter jeres behov til at foregå over nogle timer til en hel dag. Det kan enten være som en enkeltstående workshop eller som en del af et teamudviklingsforløb.

 

Programmet kan evt. kombineres med et personprofilværktøj fx. Insights Discovery®, JTI/MBTI, en teamprofilanalyse eller udviklingsredskabet Team Culture™.

 

Antal deltagere: 4-60 personer

 

Fårehyrdningen foregår på Grantoftegaard, Pederstrupvej 69 i den idylliske landsby Pederstrup tæt på Ballerup. Det er tæt på Ballerup Station og med gode parkeringsforhold. Forplejningen er lækkert tilberedt fra gårdens økologiske køkken.

 

Dagen kan kombineres med hygge og middag om aftenen i Loen.

Optimer udbyttet

 

Som opfølgning på en Får728® workshop tilbyder vi en ekstra halvddags workshop på teamets arbejdsplads. Det giver mulighed for at udbygge den første workshops læring med de efterfølgende erfaringer i hverdagen. Udbyttet bliver optimeret, så resultatet bliver øget effektivitet, der holder.

Optimer udbyttet Lena Munk Consult

Tine Kornum

Region Hovedstaden

Tusind tak for en skøn oplevelse sammen med dig og dine får på en smuk sommeraften af de helt sjældne.

 

Vi var trygge og imponerede over hvordan du med din indsigt og kompetence og fik anskueliggjort for vores meget sammensatte gruppe, hvor vi arbejdede som et team, og hvor vi helt sikkert ikke gjorde.

 

Mange tak for dit helt unikke træningskoncept, som vi helt sikkert vil anbefale til andre, der ønsker at arbejde med udvikling og samarbejde.

Teambuilding Lena Munk Consult

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60 82 08 62 eller udfyld kontaktformularen.

bottom of page