top of page
Om os Lena Munk Consult.jpg

Søger du hjælp til at styrke relationer, godt samarbejde og effektiv opgaveløsning?
Søger du en teamdag, et kort eller længere forløb, der udvikler dit team? 

Teambuilding med dyr. I hyrder 50 får gennem sjove og lærerige opgaver.

Vi tilbyder også teambuilding med det unikke koncept Får728®, hvor I sammen hyrder en stor flok får gennem en række udfordrende opgaver

Hyrd jer til godt samarbejde

Med Får728® tilbyder Lena Munk Consult et helt unikt og effektivt koncept til udvikling af det gode samarbejde. Når I sammen hyrder en stor flok får, bliver I klogere på jeres kommunikation og samarbejde.

Får728® konceptet er specialdesignet til at optimere læring, der gør en forskel tilbage på arbejdspladsen. Opgaverne på folden kombineres med fælles refleksion over, hvad det er, I gør sammen, når I lykkes med opgaveløsningen. En erfaren konsulent sikrer, at I kan overføre erfaringen til jeres daglige samarbejde. genkende og opgaverne med 60 livlige får på folden bliver sat sammen, så de møder netop jeres behov.

Får728® forløbet kan evt. kombineres med personprofil værktøjerne Insights Discovery® , JTI/MBTI eller udviklingsredskabet TeamCulture®.

Udvikling af det gode samarbejde og effektiv opgaveløsning

På udkig efter professionel og kvalificeret sparring?

Lena Munk Consult inspirerer og træner dit team eller din ledergruppe på et teamseminar eller et udviklingsforløb afhængig af jeres behov.

Gennem skræddersyede forløb og workshops hjælper vi med at styrke relationer og godt samarbejde, øget fokus på kerneydelsen og dermed større effektivitet.

Vi bidrager med procesdesign og facilitering, der sikrer gode resultater med høj grad af ejerskab.

Den konkrete opgaveløsning tilrettelægger vi i samarbejde med jer, så løsningen passer til jeres ønsker og behov.

Vil du vide mere så kontakt Lena Munk på telefon 60820862 eller udfyld kontaktformularen fra linket nedenfor.

Lena Munk

Lena Munk Consult

Jeg tror på, at konstant fokus på at forbedre vores ydelser, værktøjer og dialog med kunden er med til at skabe og udvikle gensidigt givende og langvarige kunderelationer.

Lena Munk Consult er stiftet og ejet af ledelseskonsulent Lena Munk, cand.comm. og master i organisationspsykologi fra Roskilde Universitet, uddannet proceskonsulent fra Copenhagen Coaching Center og certificeret i Team Culture™, JTI, Teamkompasset® (CfL) og Insights Discovery®.

 

Lena har en baggrund som leder inden for medicinalindustrien, og har mere end 15 års erfaring med organisationsudvikling og udvikling af ledere.

bottom of page